Telefon
WhatsApp
BAŞKAN KABADAYI TEŞKİLAT ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Başkan Kabadayı, teşkilatların fedakâr ve özverili çalışmalarının altını çizerek, parti ilkeleri doğrultusunda milletle birlikte siyaset yapmanın önemine vurgu yaptı.

REFAHİYE'DE TEŞKİLATLARIMIZIN BÜYÜK GAYRETİ

Refahiye'de bulunan AK Parti İlçe Başkanlığında teşkilatın özverili çalışmaları devam ediyor. AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, "Teşkilatlarımız her zaman olduğu gibi bugün de gayretle fedakâr bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Teşkilatlarımızın özveriyle çalışan her bir üyesine teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

KEMALİYE'DE ÜSTÜN BAŞARI DİLEĞİ

Kemaliye İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Kabadayı, İlçe Başkanı Duran Özgüla’ya ve teşkilata teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Kemaliye Belediye Başkanı Erdem Atmaca ile görüşerek Kemaliye'nin turizm projeleri hakkında istişarelerde bulundu. "Çalışmalarında Erdem Atmaca başkanımıza başarılar diliyoruz," dedi.

İLİÇ'TE HALKLA BULUŞMA

İliç ilçesinde İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve ekibiyle bir araya gelen Kabadayı, "AK Parti; millete rağmen değil, millete göre ve milletiyle birlikte siyaset yapmanın mücessem adıdır. Azmimizden, hedefimizden, irademizden vazgeçmeden yürümek bizim en büyük karakterimizdir" dedi. İliç esnaf ve halk buluşması etkinliğinde de vatandaşlarla bir araya geldi.

KEMAH ÇALIŞMALARINDA BAŞARI DİLEĞİ

Kemah İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Başkan Kabadayı, İlçe Başkanı Şenol Karacan ve teşkilatına teşekkür etti. Çalışmalarında üstün başarılar dileyerek, "Bu ilkeler ışığında durmadan yorulmadan mücadele eden teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Alpay Kabadayı, teşkilatların her kademesinde fedakarca görev yapan tüm üyeleri takdir ederken, Erzincan genelinde siyasi çalışmaların kararlılıkla sürdüğünün altını çizdi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!