Telefon
WhatsApp
Başkan Akyürek’in Avukat Kızı Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde otomobil ile çekicinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer Akyürek’in kızı Ezgi Başak Akyürek Okul hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Kaza, Erzincan - Sivas kara yolu Altköy mevkiinde meydana geldi. Ezgi Başak Akyürek Okul (32) idaresindeki 16 BJP 288 plakalı otomobil Refahiye ilçesinden Sivas istikametine seyir halindeyken aynı istikametteki Engin Y., yönetimindeki 25 ACA 399 plakalı çekici ve buna bağlı 25 HA 540 plakalı yarı römorka arkadan çarptı.

Kazada, Erzincan Barosu avukatlarından ve 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer Akyürek’in kızı olan Ezgi Başak Akyürek Okul olay yerinde hayatını kaybetti, 7,5 aylık bebeği Baray Alp Okul ise yaralandı.

Bu elim kazada hayatını kaybeden Ezgi Başak Akyürek Okul için İkindi namazı sonrası Camii Kebirde kılınan cenaze namazı sonrası Terzibaba mezarlığında toprağa verildi. Törene Akyürek Okul’un yakınlarının yanı sıra Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Mustafa Sarıgül, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 24 Erzincanspor Kulüp yöneticileri, EBYÜ Rektörü Prof.Dr. Akın Levent, Erzincan Barosu Başkanı Adem Aktürk, merhumenin avukat meslektaşları, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AVUKATIN ÖLDÜĞÜ KAZADA TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI
Öte yandan kazada yaralı olarak kurtarılan 7,5 aylık bebek Baray Alp, sevk edildiği Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesinde durumunun iyiye gittiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza sonrası gözaltına alınan tır sürücüsü ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

HABERCAN Gazetesi ailesi olarak, bu elim kazada hayatını kaybeden genç avukat Ezgi Başak Akyürek Okul’a Allah'tan rahmet, 24 Erzincan Kulübü Başkanı Ömer Akyürek ve yaslı ailesine sabır diliyoruz. Aynı kazada yaralanarak tedavisi devam eden 7,5 aylık bebek Baray Alp için de Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!