Telefon
WhatsApp
Başkan Aksun Gazetecilerle Bir Araya  Geldi

Özel bir kafede düzenlenen kahvaltı programında Başkan ve Başkan Adayı Bekir Aksun, seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt ve MHP il başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan’ın yanı sıra parti yöneticileri katıldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerinde Erzincan Belediye Başkanlığı için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı olan mevcut Belediye Başkanı Bekir Aksun seçim çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Aksun Basın mensuplarıyla beraber düzenlediği programda şu açıklamalara yer verdi;

“31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Görüş alışverişinde bulunmak üzere basın mensuplarımızın duygu ve düşüncelerini almak için bu toplantıyı organize etmiş durumdayız, Erzincan’ı daha güzel bir Erzincan yaşanılabilir bir Erzincan kılabilmek için yapmış olduğumuz mücadelenin ikinci dönemini taçlandırmak için sahada mücadele ediyoruz. Birliğin Gücüyle bu kadim şehrimiz için çok daha güzel çalışmaların altına hep birlikte imza atacağız. Ben bu vesileyle bütün basınımızın bu toplantıya teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Aksun, Seçim çalışmalarında Erzincan’a yapılan çalışmalar ve seçimden sonraki dönem için yapılması planlanan projeler hakkında gazetecilerden gelen soruları cevaplandırdı ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!