Avukatlar Adli Tatile Merhaba Pikniğinde Buluştu
Erzincan Barosuna bağlı Avukatlar “Adli Tatile Merhaba Pikniği” kapsamında Refahiye Dumanlı Yaylası’nda bir araya geldiler.
Yorucu ve stresli iş ortamından bir nebze olsun uzaklaşabilmek, diyalog ve dayanışmayı arttırabilmek adına düzenlenen, “Adli Tatile Merhaba Pikniği” Erzincan Barosuna bağlı Avukatların yoğun katılımı ile Refahiye Dumanlı Yaylası’nda gerçekleştirildi.
Erzincan Barosu Başkanı Adem Aktürk organizasyonla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Birbirimize karşı sevgi, saygı ve dayanışmaya en çok ihtiyacımız olduğu dönemde; sohbet, kaynaşma, dostluk duygularının ön planda olduğu, keyifli ortamda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık.
Etkinliğimize katılım sağlayan Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu ve Refahiye Belediye Başkanı Fatih Kök’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.
Temiz hava, doğa yürüyüşü, at binme, davul ve zurna eşliğinde halay çekme, ateş başında koyu sohbet, oyunlar, barbekü mangal ve çeşitli ikramların olduğu programımızda; özlediğimiz, eğlendiğimiz, unutamayacağımız ve çokça mutlu bir gün geçirdik.
Mesleki alanda faaliyetlerimizle birlikte, sosyal ve kültürel alanda da Baromuzu güçlendirecek, meslektaşlarımızı mutlu edecek etkinliklere devam edeceğiz.
Adalet hizmetinin etkin, verimli, hızlı ve tarafsız bir şekilde yerine getirilmesi için üstün çaba gösteren tüm meslektaşlarımıza; yeni adli yıla dinlenmiş bir şekilde girebilmeleri ve güzel geçmesi dileğiyle iyi tatiller diliyoruz.” İfadelerini kullandı.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?