Telefon
WhatsApp
ANAGOLD 24 Erzincanspor’dan Çifte Transfer

Haber: Birol ERGİN

ANAGOLD 24Erzincanspor ara transferde bir süredir sessiz kalan Erzincan ekibi aynı gurupta  mücadele ettiği Şanlıurfaspor’un 29 yaşındaki forvet oyuncusu Şahin Fıstıkcı’yı ve TFF 1.Ligde mücadele eden Etimesgut Belediyespor’un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Atamer Bilgin’i kadrosuna kattı.

Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik çizen ANAGOLD 24Erzincanspor, zirve yarışındaki rakiplerinin neredeyse tamamıyla deplasmanda oynadı ve bu maçlarda iyi futbol oynayarak puanlar topladı. Hal böyle olunca taraftarlar da fikstür avantajı olan takımları adına bir beklenti içerisine girdiler.

 

GOL YOLLARINDA ETKİSİZ KALDI

Kırmızı siyahlılar istatistiklere göre ligin ilk yarısında gol atmakta zorlandı. Hiçbir karşılaşmada 2 den fazla gol atma başarısı gösteremeyen kırmızı siyahlılarda özellikle 2 forvet oyuncusunun toplamda 6 gol atması ve orta saha oyuncusu Maksut Taşkıran’ın da toplam 6 gol atması 24Erzincanspor’un gol atmakta sıkıntı çektiğini bariz bir şekilde gözler önüne seriyor. Doğu temsilcisi toplamda attığı 22 gol ile zirve yarışındaki rakipleri içerisinde en gol atan takım konumunda. Kırmızı siyahlıların maç başına gol ortalaması ise 1.22 olarak gerçekleşti. Bu sayı Esenler Erokspor’da 2.22, Amedspor’da 1,55, Şanlıurfaspor’da 1,38 ve Çorumspor’da 1,5 ve Düzcespor’da 1,55 oldu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!