Aman DİKKAT! Kiraz Ağacından Düşme Vakaları Arttı
Erzincan’da son 2 haftada kiraz ağacından düşen 15’e yakın kişi hastanelik oldu. Ortopedi servisinde tedavi altına alındılar.
Erzincan’da bu sene kirazda görülmemiş rekolte yaşanırken hasat sürüyor. Geçen yıl 300 kilo veren kiraz ağaçları bu yıl 2,5 ton civarında mahsul veriyor. Kiraz rekoltesi üreticilerin yüzünü güldürürken kiraz ağacından düşme vakaları da diğer yıllara göre bu sene oldukça arttı. Erzincan’da son 2 haftada kiraz ağacından düşen 15’e yakın kişi hastanelik olurken hastanelerin ortopedi servisinde tedavi altına alındılar.
Son 2 haftada sadece Üzümlü ilçesinde 6 kişinin kiraz ağacından düşüp kol, bacağını kırdığını belirten çiftçi, “Bu sene verim çok kaza da çok. Üzümlü'de 6 kişi bu hafta düşerek yaralandı. Hastanede yatıyorlar. Ağaçların dalları kiraz veriminden kırılıyor.” dedi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?