Telefon
WhatsApp
Aksun, “Tüm Öğrencilerimize Keyifli Bir Yaz Tatili Diliyorum”

Başkan Aksun yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı;
“Sevgili Öğrencilerimiz,
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının sonuna gelerek başarı dolu bir Eğitim Öğretim yılını tamamladınız. Karne heyecanıyla dolu bu günde, tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, yavrularımız için emek veren Öğretmenlerimize ise teşekkür ediyorum.

Öğrencilerimiz için güzel bir tatil döneminin tadını çıkarmanın zamanı geldi. Bu tatil döneminde bolca dinlenin, keyifli zamanlar geçirin ve unutulmaz anılar biriktirin.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının sonuna gelindi ve öğrenciler heyecanla karnelerini alacaklar. Öğrenciler ve eğitimciler birlikte çalışarak başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiler, yavrularımız şimdi aldıkları eğitimin meyvelerini toplamanın heyecanını yaşıyorlar.

Başarılarını, notlarını ve katkılarını gösteren karneleri alarak yaz tatiline girecekler. Her bir öğrencinin başarısı, aynı zamanda onların emeklerinin ve çabalarının da bir göstergesidir. Bu karneler, gelecek eğitim yıllarına ve kariyerlerine yönelik hedefler belirlemelerine de yardımcı olacak.

Öğrencilerin karnelerini alacakları bu dönem, hem öğrenciler hem de eğitimciler için bir sonuçtur. Çocuklarımız için emek veren tüm Öğretmenlerimize ve idarecilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.

Tüm öğrencilerimize keyifli bir yaz tatili diliyorum. İyi tatiller.” Dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!