Telefon
WhatsApp
AK Parti İl Genel Meclisi Adaylarından HABERCAN Gazetesine Ziyaret

31 Martta yapılacak yerel seçimlere saylı günler kala partiler seçim çalışmalarına hız verdi. Erzincan’da ise AK Parti seçim çalışmalarını köy köy, mahalle mahalle sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamanda AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi adayları HABERCAN Gazetesine ziyaret gerçekleştirdi.

 

AK Parti adına İl Genel Meclisi seçimlerinde Erzincan’ı temsil edecek olan Mehmet Cavit Şireci, Adnan Yılmaz, Süleyman Yıldırım, İsmail Baki Dağdeviren, Medine Onay ve Furkan Yılmaz, HABERCAN Gazetesi Sahibi Haluk Uçar ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Birol Ergin’e ziyaret gerçekleştirerek  Erzincan’da gerçekleşecek olan yerel seçimleri değerlendirdi.

Bir değerlendirmede bulunan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Mehmet Cavit Şireci, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, 31 Mart'a kadar gelmeyene gideceğiz. Küskünü barıştıracağız. Sevmeyeni seveceğiz. Her eve, her işyerine gireceğiz. Kararsızları ikna edeceğiz. Gönlünde olduklarımızı ihmal etmeyeceğiz. Herkese teker teker dokunacağız. Seçimin sandıkta kazanıldığını bileceğiz. Seçim gününe kadar her anı değerlendirmenizi, seçim günü de sandığı sahiplenmenizi istiyorum. Erzincan’ımız için var gücümüzle çalışıyoruz. 

Erzincanlı hemşehrilerimize layık olmak ve beklentilerini hayata geçirmek için çalışmaktan şeref duyuyoruz. Yatırım, eser ve hizmet siyasetimizi ihmal etmeyeceğiz. İhtiyaçları karşılayacak yatırımları yapmak rutin bir faaliyet olarak sürecektir. 

Mevcut sorunların çözüm adresi yine biziz, AK Parti. Cumhur İttifakı dışındaki partilerin ve siyasetçilerin böyle gündemleri zaten yok. Bugün de il günkü  heyecanla yolumuza devam ediyoruz.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzincan HABERCAN gazetesi sahibi Haluk Uçar, “adaylıklarınız Erzincan’a hayırlı olsun” dedi.

Uçar, AK Parti adına İl Genel Meclisi seçimlerinde Erzincan’ı temsil edecek olan Mehmet Cavit Şireci, Adnan Yılmaz, Süleyman Yıldırım, İsmail Baki Dağdeviren, Medine Onay ve Furkan Yılmaz’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!