AK Parti Erzincan İl Başkanını Seçiyor: 11 isim Adaylığını Açıkladı
AK Parti Erzincan İl Başkanlığı için temayül yoklaması gerçekleştirildi. Yoklamada 168 kişi oy kullanırken, Erzincan İl Başkanlığı görevine 11 aday başvurdu.
31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimleri sonrasında, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci'nin İl Genel Meclisi üyeliğine seçilmesiyle boşalan başkanlık görevini Çetin Özyurt üstlenmişti.
AK Parti Erzincan İl Başkanlığı için 11 aday yarıştı. Başkanlık seçimi sürecinin bir parçası olan temayül yoklaması gerçekleştirildi ve tamamlandı. Temayül yoklamasına Erzincan İl Koordinatörü Zeynep Gül Yılmaz, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nuh Dağdelen ve Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman liderlik etti.
AK Parti Erzincan İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında, katılım oranı yüzde 80 olarak kaydedildi. Temayül yoklamasında en çok oyu alan ilk üç aday, genel merkeze sunulacak. Genel merkez, bu üç aday arasından bir değerlendirme yaparak AK Parti Erzincan İl Başkanını belirleyecek.
TEMAYÜL YOKLAMASINDA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN ADI GEÇEN ADAYLAR:
Alpay Kabadayı
Enis Başakın
Ertan Buyruk
Ferhat Bulut
Gürbüz Gündüz
Hakan Cebeci
Lokman Okumuş
Murat Yurt
Mutlu Yasin Koçoğlu
Tuna Güneş
Benzer Haberler
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı; Anadolu’nun Kapıları Türk Milletine Açıldı
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Türk Milletinin Anadolu’daki Kutlu Yürüyüşü
Vali Aydoğdu, Bitlis Ahlat’ta gerçekleştirilecek Malazgirt Zaferi Kutlamalarına Katılacak 510 Öğrenciyi Ahlat’a Uğurladı
Erzincan’da Kuru Fasulyede Harman Zamanı
Erzincan’da Su Ürünleri Sektöründe 15 Milyonluk Yatırım
Erzincan Sebzecilikte Emin Adımlarla İlerliyor
Girlevik Şelalesi'nde Değişim Başlıyor
Erzincan’a İlk Kez Sağım Robotu Geldi