Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor Yenilenen Kadrosuyla Göz Dolduruyor

Geride kalan iki sezonda 1.lig yolunda Play-Off elemelerinde umduğunu bulamayan Erzincan ekibi yeni sezon öncesinde yeni yönetimiyle kadro rotasyonunda büyük bir revizyona gitti.

 

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Anagold 24 Erzincanspor, Hüseyin Koç, Kamil İçer, Furkan Işıkdemir, Ziya Alkurt, Enes Yılmaz, Çınar Tarhan, Furkan Sağman, Ali Altınöz, Bahadır Taşdelen, Muhammed Enes Yılmaz, Kubilay Yılmaz, Yusuf Onur Arıkan, İlker Günaslan, Hasan Kaya, Gençer Cansev gibi önemli oyuncuları transfer etti.

YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURUYOR

Anagold 24Erzincanspor'un yeni transferleri taraftarı önünde oynağı ilk iki karşılaşmasında sergiledikleri performansla camianın yüzünü güldürdü ve oynağı ilk 3 maçında 6 puan toplamayı bildi.

TFF. 2023-2023 Sezonun Kırmızı Gurupta yer alan Anagold 24Erzincanspor Gurubun üçüncü maçında ligin iddialı ekiplerinden Alagöz Iğdırspor’u 2-0 yenerek sezonun 2. galibiyetini alarak gelecek maçlar için taraftara umut verdi.

 

Karşılaşmanın ilk devresi orta saha mücadelesi şeklinde geçerken iki takımda  ceza alanında yakaladıkları pozisyonlarda etkili olamayınca karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.

 

İkinci yarıya oynadığı iyi futbolla taraftarını heyecanlandıran Kırmızı-Siyahlılar  56. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Ziya Alkurt topu ağlara gönderdi.
72. dakikada Hasan Kaya’nın köşe atışında Kamil İçer, yaptığı kafa vuruşuyla Anagold 24 Erzincanspor 2-0 öne geçti. Bu skorun avantajı ile daha garanti bir futbol oynayan 24 Erzincanspor kontrataklarla rakip kaleyi yokladı ve gol yollarında her iki takımında çabaları sonuçsuz kalınca karşılaşma 24Erzincanspor'un 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

GOLLER: Ziya Alkurt ( dk.56), Kamil İçer (dk.72) Erzincanspor

SARI KART: İshak Çakmak, Hasan Hatipoğlu, Halil İbrahim Sönmez (Iğdırspor)

Oğuzhan Sivrikaya, Furkan Işıkdemir, Muhammed Enes Yılmaz, Gençer Cansev (24Erzincanspor)

24Erzincanspor Kırmızı Gurup 4. Hafta mücadelesinde deplasmanda 16 Eylül 2023 Cumartesi günü Manisa temsilcisi ve grup lideri Somaspor ile  Soma Atatürk Stadında karşılaşacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!