Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor ve Isparta 32 Spor Maçının Hakemi Belli Oldu

Haber: Birol ERGİN

TFF 2. Lig Beyaz Gurup 26. Hafta mücadelesinde Cumartesi günü Saat:14:00’da Isparta 32 Spor’u 13 Şubat Şehir Stadyumunda konuk edecek olan ANAGOLD 24Erzincanspor maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Merkez Hakem Kurulu, haftanın hakemlerini açıkladı. ANAGOLD 24 Erzincanspor ve Isparta 32 Spor arasında oynanacak olan 26. hafta mücadelesinde Ankara B klasman hakemi Demokrat Özgür Güneş. Yardımcılıklarını ise Furkan Ulu ve Muhammet Oğuzhan Öztaş yönetecek. Burak Demirkıran ise 4. hakem olarak  görev yapacak. MHK maçın gözlemcisini Mücahit Tatar olarak atadı.

 

Öte yandan puan cetvelinde oynağı 22 maçın sonun 6. Sırada yer alan ve lider Çorum FK ile arasında 7 puan farkı olan Erzincan ekibi Vedat Çimen Tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Sevim yönetimde Isparta 32 Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Lige iddialı başlayan Yeşil-Pembeliler kafilesi ise maçın oynanacağı Erzincan’a gelmiş bulunuyor. Isparta ekibi Ligde 30 puan ile 12. Sırada yer alıyor ve Play-Off hattının 7 puan gerisinde bulunan Isparta ekibi Erzincan’dan 3 Puan çıkarıp Play-Off hattına girmek ve hem taraftarına umut vermek istiyor, hem de takım olarak bu zor zamanda çıkmak istiyor.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!