Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor Sivas Belediyespor Maçı İçin Hazırlıklarına Başladı

Haber: Birol ERGİN

Ahmet Yıldırım yönetimindeki antrenman pas çalışması ve çift kale maç ile devam etti. Sivas Belediyespor ile maç 30 Nisan Pazar günü saat 15.00'de Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak.

Ligde Pazar günü sahasında Çorum FK ile karşılaşan ve rakibine 0-1 mağlup olan Anagold 24Erzincanspor, ara vermeden ligde küme düşen Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarına start verdi Vedat Çimen tesislerinde Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde gerçekleştirilen antrenman Isınma hareketleriyle başladı ve pas çalışmasıyla devam etti. Kırmızı-Siyahlılar son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı. Çorum FK karşısında 90 dakika forma giyen sporcular ise yenileme çalışması yaptı.

Kırmızı-Siyahlılar yarın yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına devam edecek.

24Erzincanspor, ile Sivas Belediyespor, 30 Nisan Pazar günü saat 15.00'de Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde karşılaşacak.

 

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR'UN LİG KARNESİ

ANAGOLD 24Erzincanspor mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Çorum FK maçı sonrası oynadığı 32 maç sonunda elde ettiği 14 Galibiyet, 8 Beraberlik ve 10 mağlubiyet sonunda topladığı 50 puan ile 5. sıraya ki yerini korumaya devam ediyor.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!