Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor Sezona Galibiyetle Başladı

Haber: Birol ERGİN

Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumunda oynanan mücadeleyi Hakan Ülker, Kürşathan Akın ve Oğuz Akyüz hakem üçlüsünün yönetti.  24Erzincanspor ikinci yarıda güzel futbol ve atılan gol ile sahadan 1-0 galip ayrılarak sezona 3 puan ile merhaba dedi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Bekir Aksun’un stattan takip ettiği karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın vasat bir oyun sergiledi. İlk yarı mücadelesinde gol çıkmayınca takımlar soyunma odasını 0-0’lık skorla girdi.

 

İkinci yarıya daha istekli ve daha tempolu başlayan Erzincan ekibi özellikle kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Rakibine daha az pozisyon veren ve savunma anlamda daha işler yapan Erzincan ekibi kanatlardan kurduğu baskıya 63. Dakikada Hakan Demirci ile sonuç buldu ve 1-0 öne geçti.

 

Gol sonrası beraberlik için öne çıkan İnegölspor da arkada verilen boşlukları iyi kullanan ve kontra ataklara hızlı çıkan Anagold 24Erzincanspor bulduğu birçok pozisyonu değerlendiremeyince mücadele ev sahibi takım 24Erzincanspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu skorla Kırmızı-Siyahlılar sezona galibiyetle merhaba dedi.

24Erzincanspor Kırmızı Gurup 1. Hafta mücadelesinde deplasmanda 3 Eylül 2023 Pazar günü Kastamonuspor ile  Kastamonu Gazi Stadında karşılaşacak.

KADROLAR:

Anagold 24 Erzincanspor: Hüseyin Koç, Kamil İçer, Furkan Işıkdemir, Ziya Alkurt (Enes Yılmaz dk. 83), Çınar Tarhan (Furkan Sağman dk. 75), Ali Altınöz (Bahadır Taşdelen dk. 46), Muhammed Enes Yılmaz (Kubilay Yılmaz dk. 90+1), Yusuf Onur Arıkan, İlker Günaslan, Hasan Kaya (Özkan Yiğiter dk. 46), Gençer Cansev

İnegölspor: Bekir Sevgi, Muhammed Samet Karakoç (Furkan Özyapı dk. 83), Niyazi Batuhan Salman (Serhat Baştan dk. 61), Mete Sevinç, Cengiz Ötkün, Kadir Turhan, Uğur Utlu, Emre Toptan, Erkan Arda Çağdaş, Okan Deniz, Mustafa Batuhan Altıntaş (Uğur Mustafa Türk dk. 67)
Gol: Muhammed Enes Yılmaz (dk. 66) (24Erzincanspor)
Sarı kartlar: Kubilay Yılmaz (24Erzincanspor), Mustafa Batuhan Altıntaş, Kadir Turhan (İnegölspor)

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!