Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor, Şanlıurfaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Haber: Birol ERGİN

Son haftalarda istikrarsız bir tablo çizen ve Olağan Genel Kurul kararı alan Erzincan ekibi son 4 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 yenilgi ile 4 puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynağı Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasından 0-0’lık skor ile ayrılmıştı.

Cumartesi günü (Yarın) saat 14:00’da 13 Şubat Şehir Stadyumunda seyircisi önünde oynayacağı 28. Hafta karşılaşması olan, ligin iddialı ekiplerinden Şanlıurfaspor maçını kazanıp Play-Off hattından kopmadan yükselişini sürdürerek liderlik umutlarını canlı tutmak istiyor.

Öte yandan Erzincan Ekibi Ligin 9. Haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor’a 2-1’lik skorla mağlup olmuştu. Erzincan adına Golü ise Sinan Akaydın atmıştı.

 

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR'UN BU SEZONKİ LİG KARNESİ

Her hafta liderin değiştiği ve zor bir gurupta bulunan ANAGOLD 24Erzincanspor hedef galibiyet parolası ile çıkacağı Şanlıurfaspor maçı öncesi oynadığı 25 maç sonunda elde ettiği 11 Galibiyet, 8 Beraberlik ve 6 mağlubiyet sonunda topladığı 41 puan ile 6. Sırada yer alıyor.

 

Şanlıurfaspor karşılaşmasından galip ayrılmak isteyen 24Erzincanspor 29. Haftada oynayacağı Somaspor maçına moralli gitmek ve Play-Off hattından kopmak istemiyor.

 

ŞANLIURFASPORUN BU SEZONKİ LİG KARNESİ

Maçın oynanacağı Erzincan’a gelen Yeşil-Sarılılar ise Liderliğin favori takımları arasında yer alıyor. 25 maç sonunda elde ettiği 13 Galibiyet, 8 Beraberlik ve 4 mağlubiyet sonunda topladığı 47 puan ile 2. Sırada yer alıyor.  Urfa ekibi, Liderlik umutlarını sürdürmek adına 24Erzincanspor maçını kazanmak istiyor.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!