Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor, Liderlik Umutlarını Sürdürmek İstiyor

Haber: Birol ERGİN

Son haftalarda 2 maçını deplasmanda oynayan ve maç sonunda 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 1 puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar Cumartesi günü saat 14:00’da 13 Şubat Şehir Stadyumunda seyircisi önünde oynayacağı Isparta maçını kazanıp moral depolayarak liderlik umutlarını sürdürmek ve Play-Off hattından kopmak istemiyor.

Puan cetvelinde oynağı 22 maçın sonun 6. Sırada yer alan ve lider Çorum FK ile arasında 7 puan farkı olan Erzincan ekibi Vedat Çimen Tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Sevim yönetimden Isparta 32 Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

 

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR'UN BU SEZONKİ LİG KARNESİ

Neredeyse her hafta liderin değiştiği ve zor bir gurupta bulunan ANAGOLD 24Erzincanspor hedef galibiyet parolası ile çıkacağı Isparta 32 Spor maçı öncesi oynadığı 22 maç sonunda elde ettiği 10 Galibiyet, 7 Beraberlik ve 5 mağlubiyet sonunda topladığı 37 puan ile 6. Sırada yer alıyor.

Isparta 32 Spor maçında sürpriz yapmak istemeyen 24Erzincanspor bu maçtan galip ayrılıp moral depolayarak 27. Haftada oynayacağı Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor maçına moraller yerinde gitmek istiyor.

 

ISPARTA TRANSFER YASAĞINA TAKILDI

Lige iddialı başlayan Yeşil-Pembeliler ise TFF’nin transfer yasağı getirmesinden dolayı zor zamanlar geçiriyor. Ligde 30 puan ile 12. Sırada yer alan ve Play-Off hattının 7 puan gerisinde bulunan Isparta ekibi Erzincan’dan 3 Puan çıkarıp Play-Off hattına girmek ve hem taraftarına umut vermek istiyor, hem de takım olarak bu zor zamanda çıkmak istiyor.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!