Telefon
WhatsApp
24ERZİNCANSPOR LİDERİ EVİNDE DEVİRDİ

Düzce 18 Temmuz Stadyumunda oynanan ve Yakup Özcan, Sefa Özcan ve Çağrı Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleyi deplasmanda 2-0 kazanan Anagold 24Erzincanspor 5. hafta sonunda deplasmanda oynadığı ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak 3 puan alan taraf oldu.

İlk devresi orta saha ağırlıklı oynanan mücadelede her iki takımda nadir bulduğu pozisyonları değerlendiremezken ilk yarıda galibiyet arayan taraf 24Erzincanspor oldu. ilk devre 0-0 sona erdi.


İkinci yarıya daha istekli başlayan ve kanatlardan baskı kuran konuk takım Anagold 24Erzincanspor kendi sahasından kalabalık çıktığı pozisyonda Düzce spor defansı ofsayt diye bekleyince Anagold 24Erzincansporda Samed Karakoç 51. dakikada ceza sahası içerisinde net bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu kez 80. dakikada kendi sahasından atılan uzun pasla ev sahibi takım Düzcesporun ceza sahası içersinde topla buluşan Yasin Dülger sol ayağı ile plase bir vuruşla takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca 24Erzincanspor 5. hafta sonunda çıktığı ikinci deplasman maçından da galibiyet ile ayrılarak puanını 10 yaptı ve yenilgisiz olarak 4. sıraya yerleşti.

Anagold 24Erzincanspor 6. hafta mücadelesinde 25 Eylül Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Menemen sporu konuk edecek.


1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!