Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor Esenlere Avantajlı Gidiyor

Haber: Birol ERGİN

Süper Lig hakemi Burak Pakkan, yardımcılıklarını ise Hakan Karabalcık ve Anıl Usta yönettiği maçın ilk devresi golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın 2. Devresinde Kırmızı-Siyahlı ekibin forvet oyuncusu Batuhan Altıntaş rüzgarı esti,  Batuhan Altıntaş maçın 55. Dakikasında attığı müthiş röveşata gölüyle taraftarına büyük coşku yaşattı,

Karşılaşmanın 67. Dakikalarında eski Galatasaray futbolcusu Ali Yavuz Kol kalecini hatasını affetmedi kaleciden çalımladığı topu Batuhan Altıntaş’a pas verdi ve Batuhan fileleri ikinci kez havalandırarak takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı.

Rakip Esenler Erokspor’un golü ise 80. Dakikada serbest vuruştan Sertaç Çam’dan geldi ve maç 2-1 sona erdi.

Erzincan temsilcisi Cumartesi günü İstanbul’a 2-1’lik skor avantajı ile gidecek. Her türlü beraberlik veya galibiyet halinde, temsilcimiz Ligi ikinci sırada bitiren takım Şanlıurfaspor ile 1.Lig için yarı final oynayacak.

Maçın rövanşı 3 Haziran Cumartesi Günü Saat: 20:00’da İstanbul Esenler Erok Stadyumunda oynanacak.

 

Hikmet Karaman Maçı Tribünden İzledi

Galatasaray ve Kocaelispor kulüplerinde profesyonel takım antrenörlüğü yapmıştır. 1998'den günümüze kadar çeşitli futbol takımlarının teknik direktörlüğünü yapman Teknik Direktör Hikmet Karaman, 24Erzincanspor ile Esenler Erokspor maçını tribünden izledi. Maç öncesi ve sonrası taraftarın fotoğraf çekilme talebine karşılık verdi.

Öte yandan Hikmet Karamanın adı bir süredir Kocaelispor ile anılıyor. Kocaelispor’da en son 21 yıl önce görev yapan İzmitli teknik adam Hikmet Karaman 2001-2002 sezonunda Kocaelispor’un Türkiye Kupası’nı müzesine götürdüğü dönemde takımı çalıştırmıştı. Yeşil-siyahlı camiada Hikmet Karaman sesleri yükselirken, Kocaelispor’un taraftarlar tecrübeli teknik adamı takımın başında görmek istiyor.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!