Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor, Düzcespor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Haber: Birol ERGİN

Son haftalarda istikrarsız bir tablo çizen ve son 3 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve1 yenilgi ile 4 puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar, geçtiğimiz hafta evinde oynağı Isparta karşılaşmasından 3-2 galip ayrılarak moral topladı.

Çarşamba (Yarın) saat 14:00’da 13 Şubat Şehir Stadyumunda seyircisi önünde oynayacağı ve yaşanan büyük depremler neticesinde ertelenen 24. Hafta karşılaşması olan, ligin iddialı ekiplerinden Düzcespor maçını kazanıp yükselişini sürdürerek liderlik umutlarını canlı tutmak istiyor.

Öte yandan Erzincan Ekibi Ligin 5. Haftasında deplasmanda Düzcesporu 2-0’lık skorla mağlup etmişti. Golleri ise Samed Karakoç ve Yasin Dülger atmıştı.

 

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR'UN BU SEZONKİ LİG KARNESİ

Neredeyse her hafta liderin değiştiği ve zor bir gurupta bulunan ANAGOLD 24Erzincanspor hedef galibiyet parolası ile çıkacağı Düzcespor maçı öncesi oynadığı 23 maç sonunda elde ettiği 11 Galibiyet, 7 Beraberlik ve 5 mağlubiyet sonunda topladığı 40 puan ile 5. Sırada yer alıyor.

 

Düzce karşılaşmasından da galip ayrılmak isteyen 24Erzincanspor 27. Haftada oynayacağı Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor maçına moraller yerinde gitmek istiyor.

DÜZCESPORUN BU SEZONKİ LİG KARNESİ

Lige iddialı başlayan Lacivert-Kırmızılılar ise 23 maç sonunda elde ettiği 10 Galibiyet, 8 Beraberlik ve 5 mağlubiyet sonunda topladığı 38 puan ile 6. Sırada yer alıyor. Play-Off hattından kopmamak ve liderlik umutlarını sürdürmek adına 24Erzincanspor maçını kazanmak istiyor.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!