Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor Deplasmanda Galip

TFF 2. Lig Beyaz grupta, ligin 2. hafta karşılaşmasında Bayburt Özel İdare Spora konuk olan 24Erzincanspor sahadan ilk devrede bulduğu gol sonrasında 1-0’lık galibiyetle ayrılarak Erzincan’a 3 puan alarak döndü.

Bayburt Gençosman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Necati Selçuk Şahin, Osman Baruk, Furkan Ulu hakem üçlüsü yönetti.

İlk 15 dakikası orta alanda geçen mücadelede Bayburt İl Özel İdare spora baskı kuran 24Erzincanspor 99 numaralı oyuncusu Mustafa Batuhan Altıntaş’ın kafa vuruşu ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.

  Gol sonrası he iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı İlk devreye ilave edilen 3 dakika uzatmadan da gol sesi çıkmayınca devre 1-0 konuk takım 24Erzincansporun üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da atak başlayan 24Erzincanspor geliştirdiği ataklarda gol bulamazken 60. Dakikadan sonra pozisyon bulmaya başlayan Bayburt İl Özel İdaresi spor 63. Dakikada Hüseyin’in uzaktan şutunu kaleci Umut son anda dışarı attı. Pozisyonun devamında korner atışında oluşan karambol de Bayburt İl Özel İdare sporun bulduğu gol faul gerekçesiyle iptal edildi.  Bu dakikadan sonra her iki takımında gösterdiği performans gol bulmalarına yetmedi. Mücadelenin 90 dakikasına ilave 5 dakikada da gol olmayınca 24Erzincanspor ilk deplasman maçında galibiyet ile dönerek 3m puanın sahibi oldu.

24Erzincanspor ligdeki puanını 4’e çıkarırken önümüzdeki hafta cumartesi günü kendi evinde ligin üçüncü haftasında İnegölsporu ağırlayacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!