Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor’dan Sivas Belediyespor’a Gol Yağmuru

TFF2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor deplasmanda Sivas Belediyespor’u 7-2 mağlup ederek sezonun en farklı galibiyetini aldı.

Erzincan ekibinin Mutlak galibiyet parolası ile çıktığı çıktı karşılaşmanın 9.dakikasında Sivas Belediyespor’un orta saha oyuncusu Mutlu Aksu Doğan’ın attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.

Sivas ekibin attığı bu gole cevap sadece 1 dakika sonra son Samet Karakoç’tan geldi. 10.dakikada takımı adına attığı gol ile takımına 1-1 beraberliğe getirdi.

Bu dakikalardan sonra 24Erzincanspor adeta gol olup yağdı. İlk yarının Batuhan Altıntaş 13 ve 34.daikalarında takımı adına 2 gol attı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-3 Erzincanspor üstünlüğü ile bitti

2 Yarıya fırtına gibi başlayan Erzincan takımında Batuhan Altıntaş ve Şahin Fıstıkçı takımı adına 2’şer gol attı.   

Sivas Belediyespor 72.dakikada Safa Gündak’ın penaltıdan attığı gol ile takının 2 gölünü attı.

Karşılaşma 7-2 gibi 24 ağır bir skorla 24Erzinspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Alınan bu sonuç ile ANAGOLD 24Erzincanspor puan cetvelimde 5. Sıradaki yerini korurken Sivas Belediyespor ise topladığı 15 puan ile ligin son sırasında yer aldı.

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR'UN LİG KARNESİ

ANAGOLD 24Erzincanspor mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Sivas Belediyespor  maçı sonrası oynadığı 33 maç sonunda elde ettiği 15 Galibiyet, 8 Beraberlik ve 10 mağlubiyet sonunda topladığı 50 puan ile 5. sıraya ki yerini korumaya devam ediyor.

24Erzincanspor 36. Hafta mücadelesinde evinde Pazar günü Amedspor ile  13 Şubat Şehir Stadyumunda karşılaşacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!