Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor’dan Lider Kastamonu’ya Çelme

13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan mücadeleyi Semih Kurt, Mücahit Değermenci, Birtan Yavuz hakem dörtlüsü yönetti. Hafta içi süper lig takımlarından Adana Demir sporu Ziraat Türkiye kupasında 120 dakika sonunda eleyerek adını son 16 takım arasına yazdıran Anagold 24Erzincanspor, ilk yarıda 1 ikinci yarıda ise buldu 1 gol ile sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılarak grubunda 4. sıradaki yerini korudu.

Maça hızlı başlayan ve 8. Dakikada serbest vuruştan Çınar ile golü bularak 1-0 öne geçen 24Erzincanspor gol sonrası bulduğu net gol pozisyonları değerlendiremeyince konuk Kastamonu spor 39. Dakikada Ramazan Keskin ile eşitliği sağladı. 1-1. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca devre 1-1 sona erdi.

Yarıya da istekli başlayan Taraf 24Erzincanspor oldu. Sağ kanattan Ziya’nın taşıdığı topla ceza sahası içerisinde buluşan Kubilay düzgün bir vuruşla takımını yeniden öne geçirdi. 2-1 Gol sonrası beraberlik için gol arayan konuk takım Kastamonu spor defans ve kaleci Erdi’ ye takılırken ev sahibi takım 24Erzincanspor farkı açacak pozisyon bulmasına rağmen değerlendiremeyince mücadele ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Hakem Semih Kurt’un çok kötü bir yönetim gösterdiği maçta konuk takım oyuncuları da yenilgiyi kabullenemeyince maç sonu kötü görüntüler ortaya çıktı.

24Erzincansporda teknik direktör Bülent Akan maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Lider Kastamonu sporu yenerek puan farkını indirdiklerini söyleyerek, Kastamonu spor iyi bir takım, çok iyi ayakları var. Hafta içi Ziraat Türkiye kupasında süper lig ekiplerinden Adana Demir spor ile oynadık ve 120 dakika donrasında penaltı atışları ile tur atladık. 2. Ligden kupada kalan tek takım 24Erzincanspor buda bizim için büyük bir guru kaynağı. Lige döndüğümüzde yorgun olmamızdan dolayı lider Kastamonu spor maçımızın zor olacağını biliyorduk ama kaygılandığımız kadar olmadı galip geldik. Bu hafta sonu Cumartesi günü gurubun güçlü takımlar Iğdır spora konuk olacağız. Biz hemen çalışmalara başlayacağız o maçtan da mutlaka galip gelmek için gideceğiz” dedi.

ANAGOLD 24Erzincanspor: Erdi Yokuşlu, Kamil İçer, Özkan Yiğiter (Gökhan Payal dk. 75), Ziya Alkurt, Çınar Tarhan (Furkan Işıkdemir dk. 85), Kubilay Türk Yılmaz (Muhammed Enes Yılmaz dk. 75), Ali Altınöz, İlker Günaslan, Hasan Kaya (Adem Metin Türk dk. 62), Gençer Cansev, Enes Yılmaz (Yusuf Onur Arıkan dk. 62)

Kastamonuspor: Abdullah Yiğiter, İsmail Güven, Okan Eken, Yusuf Türk (Abdulaziz Yılmaz dk. 78), İlyas Kubilay Yavuz, Umut Erdem (Mustafa Çaylı dk. 78), Yiğit Ali Bayrak (Adem Sun dk. 66), Ali Akkuş (Ramazan Keskin dk. 42), Erhan Kartal (Berkan Aydeniz dk. 66), Yalçın Kılınç, Erkam Reşmen

Goller: Çınar Tarhan (dk. 8), Kubilay Türk Yılmaz (dk. 52), (24Erzincanspor), Okan Eken (dk. 39) (Kastamonuspor)

Sarı kartlar: Erdi Yokuşlu, Gençer Cansev, Muhammed Enes Yılmaz (24Erzincanspor)

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR'UN LİG KARNESİ

ANAGOLD 24Erzincanspor galibiyet parolası ile çıktığı Kastamonuspor maçı sonrası oynadığı 20 maç sonunda elde ettiği 10 Galibiyet, 6 Beraberlik ve 4 mağlubiyet sonrası topladığı 36 puan ile 4. sırada yer alıyor.

24Erzincanspor Kırmızı Gurup 22. Hafta mücadelesinde evinde 27 Ocak 2024 Cumartesi günü ligin ilk devresinde 2-0 yendiği Lig 2.’si Iğdırspor ile deplasmanda karşılaşacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!