Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor’da Son Dakika Şoku

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan Ferhan Kestanlıoğlu, Ahmet Şimşek ve Barış Sun’un yönettiği 18. Hafta mücadelesinde 24Erzincanspor ile Esenler Erok spor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

 

Haftaya 6. Sırada giren 24Erzincanspor gurubun güçlü ekiplerinden Esenler Erok sporu konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi takım 24Erzincanspor baçın başlarında Yasin ile 12. Dakikada bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.

 

Gol sonrası beraberlik için baskı kuran konuk takım Esenler Erok spor 24Erzincansporun defans ve kaleci Hayrullah’ın başarılı kurtarışları ile gol bulamazken 24Erzincanspor kanatlardan taşıdığı toplarla ikinci golü aradı. Mücadelenin ilk devresinde başka gol sesi çıkmayınca mücadelenin ilk devresi ev sahibi takım 24Erzincan sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

 

İkinci devrede her iki takımda orta saha ağırlıklı mücadele ortaya koyarken konuk takım daha fazla, ileri çıkarak gol aradı. Ev sahibi takım 24Erzincanspor da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

 

Mücadelenin 1-0 sona ermesi beklenirken uzatma dakikalarının sonunda konuk takımdan Zahit Fındık 90+5 de takımına beraberliği getiren golü attı. Mücadele bu gol sonrasında 1-1 tamamlanarak taraflar birer puan ile haftayı kapattı. 24Erzincan spor aldığı 1 puan ile puanını 27 yaparak 8. Sırada yer aldı. 24Erzincanspor ligin son haftasında Ankara spora konuk olacak.

 

Maçın tamamlanmasının ardından 24Erzincanspor taraftarı Turgay Eren’in (67) geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmesi Erzincan’da taraftar ve kulüpte büyük üzüntüye yol açtı.  

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!