Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor’da Rakip Menemen FK

Ligde şu ana kadar topladığı 7 puanla 5. sırada yer alan Erzincan temsilcisi, lider Kastamonuspor’un 5 puan gerisinde kalsa da oynan futbol Erzincanlı futbolseverleri umutlandırıyor. Teknik Direktör Bülent Akan ve yardımcıları, Cumartesi günü saat:19:00’da Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanacak Menemen FK’yı hatasız geçerek çıkışı sürdürmeyi hedefliyor.

“Şehir Senin, Takım Senin” çağrısıyla bütün taraftarını stadı doldurmaya çağıran 24Erzincanspor’un kulüp başkanı Ömer Akyürek, “Hep birlikte 24Erzincanspor için elimizden geleni yapacağız. Herkesi kuş misali bir damlada olsa kulübümüze ve takıma desteğe bekliyoruz” dedi.

24Erzincanspor yeni Teknik Direktörü Bülent Akan: “Biz burada 24Erzincanspor’u iyi bir noktaya getirmek için varız. Bugünde buradayız. Bizlerde elimizden geleni yönetim olarak ekip olarak yapacağız. 24Erzincanspor marka değeri olan bir takımdır. Herkesin de geçmişten bugüne emeği vardır. Bizlerde bu marka değeri arttırmaya devam edeceğiz. Futbolda takım olmak şehri işin içine sokmak bir bütün olmak gerekiyor. Feda yılında başarılar elde etmeye çalışacağız’ diye konuştu.

 

MENEMEN FK’DA İŞLER KÖTÜ GİDİYOR
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Lige Karaman FK galibiyetiyle başlayan İzmir ekibi, daha sonra Isparta 32 ve Etimesgut’a mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, tek beraberliğini ise Arnavutköy karşısında aldı. Teknik Direktör Cenk Laleci ve yardımcılarının bu duruma çözüm üretmek için antrenmanlarda yoğun bir program gerçekleştirdikleri öğrenildi.

 

MENEMEN FK’DA TEK HEDEF GALİBİYET
Sezona kötü bir başlangıç yaparak beklentileri karışlayamayan Menemen FK’da gözler 24 Erzincanspor müsabakasına çevrildi. Ligde şu ana kadar topladığı 4 puanla 14. sırada yer alan İzmir temsilcisi, lider Kastamonuspor’un 8 puan, hafta sonu karşılaşacağı rakibi 24Erzincansporsun ise 3 puan gerisinden takip ediyor.

Teknik Direktör Cenk Laleci ve yardımcıları, hafta sonu Erzincan’da oynanacak ANAGOLD 24 Erzincanspor’u hatasız geçerek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Muhtemel bir kötü senaryoda ise Laleci ile yolların ayrılmasının gündeme gelebileceği öğrenildi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!