Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor’da Hikmet Hoca Galibiyet İle Başladı

Haber: Birol ERGİN

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan mücadeleyi İstanbul bölgesinden Burak Taşkınsoy, Sedat Etik, Şafak Nalbantoğlu’nun yönettiği ve 24Erzincanspor: Hayrullah Mert Akyüz, Yunus Emre Çakır, Mete Sevinç, Canberk Dilaver, Enes Yılmaz, Sefa Narin, Muhammed Samed Karakoç, Maksut Taşkıran, Yasin Dülger, Batuhan Altıntaş, Ali Yavuz Kol 11 ile çıktığı TFF 2. Lig Beyaz gurup 12. Hafta mücadelesinde Bursaspor’u 2-0 mağlup eden Anagold 24Erzincanspor maç eksiği ile 8. Sıraya yerleşti.

Yeni teknik direktör Hikmet Sevim ile çıktığı ilk maçta ev sahibi takım Anagold 24Erzincanspor, ilk devrenin en önemli pozisyonunda kazanılan penaltıyı Samed ile değerlendiremedi. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca devre 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci devreye de oldukça istekli başlayan ev sahibi takım Anagold 24Erzincanspor 54'üncü dakikada Maksut Taşkıran'ın golü ile 1-0 öne geçti.

55'inci dakikada Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam sarı kart gördü.

82’inci dakikada Anagold 24 Erzincanspor'da Maksut Taşkıran kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Anagold 24Erzincanspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Sarı Kartlar: 29' Ozan İsmail Koç - 40' Hasan Ayaroğlu - 65' Mustafa Genç - 88' Emre Tepegöz (Bursaspor)

Goller: 54' - 82' Maksut Taşkıran (Anagold 24Erzincanspor)

 

Angold 24 Erzincanspor Oynadığı 12 maç sonunda 5 galibiyet ve 3 beraberlik ile topladığı 18 puan ile ligin 8. Sırada yer aldı. Anagold 24Erzincanspor 13. Hafta mücadelesinde Cumartesi günü Afjet Afyonspor’a konuk olacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!