Telefon
WhatsApp
24Erzincanspor, Bursaspor Hazırlıklarını Tamamladı

Haber: Birol ERGİN

Olağan Genel Kurul seçiminden sonra yeni yönetimle ilk maçında Nazillispor’u evinde 2-0 yenerek son haftalardaki kötü gidişatına dur diyen Erzincan ekibi Pazartesi günü yeni Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ile anlaşmaya varmıştı.

24 Erzincanspor son 5 maçta 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 4 puan topladı. 44 puan ile 6. Sırada yer alıyor.

Cumartesi günü (Yarın) saat 15:00’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda deplasmansa oynayacağı 31. Hafta karşılaşmasında Süper Lig şampiyonu Bursaspor maçını kazanıp Play-Off hattından kopmadan yükselişini sürdürerek liderlik umutlarını canlı tutmak istiyor.

Salı günkü antrenmanda kolu çıkan ve radius kemiğinde ufak kırık mevcut olan 24 Erzincanspor’un defans oyuncusu Canberk Dilaver 4 hafta yeşil sahalardan uzak olacağı öğrenildi.

 

YILDIRIM, “ÇIKACAĞIMIZ HER MAÇ BİZİM İÇİN FİNAL”

Anagold 24Erzincanspor Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’la sezon sonuna kadar opsiyonlu olarak sözleşme imzalamıştı. 24Erzincanspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Teknik Direktör Ahmet,ligde kalan 8 maça final maçı gibi çıkacaklarını belirterek, “Her maçımız final. Bu final maçlarına Bursa ile başlıyoruz. Allah nasip ederse play-off mücadelesine kalmak ve buradan da direkt çıkabilmek umuduyla buraya geldik. Oyuncuların birçoğunu tanıyorum zaten. 8’de 8 yapmak hedefimiz ve play-offta da hep beraber şampiyonluk yaşamak. Bunu için geldik. Bu heyecanı görüyorum. Bu da bizi çok mutlu ediyor, çok heyecanlandırıyor. İnşallah bunu sizlerle beraber başaracağı” ifadelerini kullanmıştı.

 

ANAGOLD 24ERZİNCANSPOR'UN LİG KARNESİ

Her hafta liderin değiştiği ve zor bir gurupta bulunan ANAGOLD 24Erzincanspor Bursaspor maçı öncesi oynadığı 28 maç sonunda elde ettiği 12 Galibiyet, 8 Beraberlik ve 8 mağlubiyet sonunda topladığı 44 puan ile 6. Sırada yer alıyor.

 

BURSAPOR’UN LİG KARNESİ

Maçın oynanacağı Erzincan’a gelen Yeşil-Beyazlılar ise  28 maç sonunda elde ettiği 10 Galibiyet, 6 Beraberlik ve 12 mağlubiyet sonunda topladığı 28 puan ile 14. Sırada yer alıyor.  

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!