24 Erzincanspor’dan Transfer Atağı! 4 İsime İmza Attırdı
2024-2025 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Gurupta mücadele edecek olan 24 Erzincanspor, 4 isimle birden anlaşmaya vardı.
24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Başkan Ömer Akyürek ve ekibi Teknik Direktör Bülent Akan ile yolları ayırdıktan sonra takımın başına eski millî futbolcu Gökhan Ünal’ı getirmişti.
Gökhan Ünal’ın takımın başına gelişinden sonra transfer çalışmalarına hız veren Başkan Ömer Akyürek ve ekibi, orta saha mevkiine 23 Elazığspor’dan Arif Emre Eren ve Arnavutköy Belediyespor’dan İrfan Akgün, Stoper mevkiine Şanlıurfaspor’dan Ümit Kurt ve forvet mevkiine ise İnegöl Orhaniyespor’dan Yunus Boyrat’ı renklerine bağladı. Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, 2024-2025 futbol sezonunda hedeflerinin büyük olduğunu ifade ederek yeni transferlerin takıma hayırlı olmasını diledi.
Sezona iddialı başlangıç yapmak isteyen ve geçtiğimiz sezon Play-Off mücadelesi veren 24 Erzincanspor, transferlerin tamamlanmasının ardından kampa gireceği belirtildi.
Benzer Haberler
24 Erzincanspor, İç Sahada Galibiyet Peşinde!
24Erzincanspor - 1461 Trabzon FK Maçının Hakemleri Açıklandı
24Erzincanspor ve 1461 Trabzon FK Karşılaşması Canlı Yayında!
Bir Maçta 2 Gol Atana Ne Denir?
Galatasaray ile Beşiktaş Süper Kupada Maçı Hangi Kanalda?
24 Erzincanspor’dan Forvete Çilek Transfer: Enver Cenk Şahin İmzayı Attı
A Millî Takımı FIFA sıralamasında 16 Basamak Birden Yükseldi
Erzincan’da Hafta Sonu “Ergan Dağı Doğa Sporları Festivali” Coşkusu Yaşanacak