Telefon
WhatsApp
24 Erzincanspor Adım Adım Liderliğe Gidiyor

Haber :Birol ERGİN

TFF 2. lig Beyaz Grup 21. hafta mücadelesinde Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan mücadeleyi ANAGOLD 24  Erzincanspor 2. yarıda  attığı bir gol ile sahadan  1-0'lık galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Ligin 21. haftasında 24Erzincanspor evinde aldığı bu sonuç ile ligdeki puanını 36’a çıkardı. Ligi 5. Sırada liderlik iddiasını sürdürdü

13 Şubat Şehir Stadyumunda oynan mücadeleyi, Batuhan Kolaj,  Orhan Timurtaş, Sezgin Şahbaz hakem üçlüsü yönetti.

İlk yarıda baskı kuran ve gol arayan taraf ev sahibi ANAGOLD 24Erzincanspor özellikle kanatlardan taşıdığı toplarla gol ararken Bayburt İl Özel İdarespor'da kontra ataklarla gol aradı. Her iki takımda ilk devrede buldukları pozisyonları gole çeviremeyince devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya yeni transfer Şahin Fıstıkçı değişikliği ile başlayan ANAGOL 24 Erzincanspor, daha baskılı bir takım oyunu sergiledi. Dakikalar 69‘u gösterdiğinde Bayburt Özel İdarespor’dan Cumhur Yılmaztürk topla kendi yarı alanından çıkarken kaptırdığı top ev sahibi ekibin atağına dönüştü. Ceza sahasında topla buluşan Yasin Dülger düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0.

Yediği golden sonra beraberlik golü için rakip kaleye yüklenmeye çalışan sarı siyahlı ekip gol pozisyonlarını bulamakta güçlük çekti.

Kontra ataklarla gol bulmaya çalışan Erzincan ekibi bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ve maçta başka gol olmayınca maç bu skorla tamamlandı.

ANAGOLD 24 Erzincanspor aldığı bu sonuçla liderliğe bir adım daha yaklaştı. Lider Şanlıurfaspor ile arasında sadece 2 puan kaldı. 

ANAGOLD 24 Erzincanspor 21. hafta sonunda Oynadığı 20 maçta 10 galibiyet, 6, beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 36 puan ile 5. Sırada yer aldı ve 22. Hafta mücadelesinde deplasmanda  28 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 14.00'te  İnegölspor'a konuk olacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!