2024 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
2024 yılı 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci başkanlığında AFAD Toplantı salonunda geçekleşti.
2024 yılı 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı Yusuf İzci başkanlığında, Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi başkanı ve üyeleri, yatırımcı kurumların bölge ve il müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.
Yapılan yatırım, proje ve çalışmaların ilimiz için hayırlı olmasını dileyen Vali Yardımcısı Yusuf İzci, emeklerinden dolayı tüm yetkililere teşekkür etti. Toplantıda daha sonra, yatırım programında yer alan projelerin durumu ele alınarak, koordinasyonu gerektiren konular değerlendirildi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?