Telefon
WhatsApp
10 YATAKLI YENİ İLÇE DEVLET HASTANESİ GELİYOR

PROJE ONAYLANDI, İHALE SÜRECİ BAŞLIYOR

Sağlık Bakanlığı yatırım programında yer alan hastane, 8312 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek. 3520 metrekare kapalı alana sahip olacak proje onaylandı ve inşaat ruhsatı alındı. İhale sürecinin önümüzdeki iki ay içinde tamamlanması bekleniyor.

MODERN DONANIM VE YÜKSEK KAPASİTE

Modern donanımıyla dikkat çeken hastane, bölge halkına çağdaş sağlık hizmetleri sunacak. Karaman, bu önemli yatırımın Otlukbeli ve çevresine hayırlı olmasını dileyerek, "Halkımızın sağlığı için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR MESAJI

Süleyman Karaman, bu yatırımda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na, Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu’ya, İl Başkanımız Sayın Alpay Kabadayı’ya ve İl Sağlık Müdürümüz Sayın Cihan Tekin’e teşekkür ederim." dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!