Telefon
WhatsApp
Karaman,  “Arazi Toplulaştırmaları Başarıyla Devam Ediyor”

AK Parti Erzincan İl Başkanı Süleyman Karaman, Erzincan Merkez köylerde devam toplulaştırma çalışmalarını inceledi. Erzincan Milletvekili Karaman'a, AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci, DSİ İl Müdürü Ragıp Taner Yıldız ve beraberindeki heyet eşlik etti.

 

İnceleme programı kapsamında Merkez köylerinden Denizdamı, Balıbey ve Mahmutlu köyleri ziyaret edilerek çiftçilerimiz ile çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Çalışmalara ve ziyaretlerine ilişkin olarak bilgi veren Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman açıklamasında:"Arazi toplulaştırmaları diğer köylerimize örnek olacak şekilde başarıyla devam ediyor. Denizdamı, Balıbey ve Mahmutlu köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Köy halkımız toplulaştırmadan memnun. Çalışmalar tamamlandığında çiftçilerimizin işlerini rahatlatacağız inşallah. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için saygı değer köy sakinleri kardeşlerimize ve muhtarlarımıza teşekkür eder işlerinde kolaylıklar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

 

Ziyaret edilen yerlerde ki köy halkı da çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek ilgileri için Milletvekili Karaman ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!