Telefon
WhatsApp
Fatih Erbakan Erzincan'a Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yerel seçimler sonrasında partisinin Kargın'da kazanan adayı Adem Güneş'e destek olmak, hayırlı olsun dileklerinde bulunmak ve yöre halkına teşekkür etmek için bir ziyaret gerçekleştirecek.

 

“KARGIN FATİH ERBAKAN'I AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR”

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimde yüzde 46.73  oyla Yeniden Refah Partisinden Kargın Belediye Başkanı seçilen Adem Güneş, “Fatih Erbakan’ın 3 Mayıs'ta Saat 14.30’da Kargın'a geleceğini ve Kargın, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ı ağırlamaya hazırlandığını söyledi

Başkan Güneş " Kendisine yakışır bir şekilde karşılama için Yeniden Refah Partisi İl Başkanımız Ömer İlhak ve Tercan İlçe Başkanımız Kenan Kirveli  ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın Kargın Kasabamızı ziyaretine tüm Erzincan halkını davet ediyorum" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin lideri Dr. Fatih Erbakan ve Genel Merkez tarafından Yerel seçimler sonrası gerçekleştirilecek bu ziyaretler, partinin kazanan adaylarına moral, destek sağlamak ve kazanılan bölgelerde halka teşekkür  amacını taşıyor.

 

Öte yandan Fatih Erbakan, 2-3 Mayıs tarihlerinde de Erzurum’da olacağı öğrenildi. Erzurum’a da teşekkürü ziyareti gerçekleştirecek olan Genel Başkan Erbakan,  2 Mayıs Perşembe günü Horasan, Köprüköy, Pasinler, Oltu ilçelerini, 3 Mayıs Cuma günü ise Aziziye ve Aşkale’yi ziyaret edecek.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!